GündemHayatManşet

KİMSESİZ ÇOCUKLAR İÇİN MEYVE SATIŞI YAPILDI

IMG-20160830-WA0008[1]Bodrum Rotaract Kulübü üyeleri kimsesiz çocuklar yararına meyve sattı. Denizciler Derneği önünde bardaklarda doğranmış şekilde kavun, karpuz, erik, kivi ve ananas satışından elde edilen gelirin Muğla’daki kimsesiz çocuklara aktarılacağı bildirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda  kimsesiz çocuklar unutulmadı. Önceki akşam saat 18.00’de başlayan ve yaklaşık 3 saat süren sosyal sorumluluk projesine ilgi yoğun oldu. Bodrum’da bir ilk niteliğinde olan proje hakkında konuşan Bodrum Rotaract Kulübü Başkanı Selçuk Eşer şöyle dedi:

“Projeyi özellikle 30 Ağustos’a denk getirdik. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kazanılan zafer kutlanılırken, çocukların özellikle kimsesiz çocukların unutulmaması gerekiyordu.  Bu vesile ile gönlü Atatürk ile dolan ve kendini Cumhuriyete adayan tüm milletimizin bayramını da kutlarım” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu