GündemHayatManşet

ESKİ BODRUM KAYMAKAMININ SON VASİYETİ YERİNE GELDİ

Eski Bodrum Kaymakamı-Uğur Boran1996-2000 yılları arasında Bodrum’da Kaymakamlık yapan emekli vali Uğur Boran vasiyeti üzerine Torba Mezarlığına defnedildi.

Bodrum’daki Kaymakamlık görevinin ardından vali olarak atandığı Bitlis’te emekli olan 62 yaşındaki Uğur Boran, İstanbul’daki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

Boran’ın vasiyeti üzerine, ilçede cenaze töreni düzenlendi. İlk tören daha önce gören yaptığı Bodrum Kaymakamlığı önünde düzenlendi. Buradaki törene, Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen’in de aralarında olduğu sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Törende gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boran’ın acılı eşi Dilek Boran şunları söyledi:

“Olduğu yeri kalkındırmaya çalışan, halkla hep bütünleşen, kapısını herkese açan çok nadide bir insandı. Yeri zor dolacak bir insandı.”

Kaymakamlık bahçesinde okunan dualar ve yapılan konuşmaların ardından, Boran’ın Türk bayrağına sarılı tabutu görevli polislerin omuzlarında Bodrum Belediye Meydanındaki Adliye camisine getirildi.

Boran’ın naaşı, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında, Torba Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu