GündemManşetTurizm

TÜRK-İSVİÇRE SEYAHAT ACENTELERİ BİRLİĞİ BAŞKANI’NDAN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET

TISAB BASKANI ZIYARETTürk-İsviçre Seyahat Acenteleri Birliği (TISAB) Başkanı Hüseyin Samsunlu, Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı da olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a yaptığı ziyarette, Bodrum ile İsviçre arasındaki turizm potansiyelini değerlendirdi.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Bodrum’un İsviçre’de tanıtımı konusunda Mehmet Kocadon ile fikir alışverişinde bulunan Hüseyin Samsunlu, TISAB olarak bu güne kadar yaptıkları faaliyetler ile ilgili de Başkan Kocadon’a bilgi verdi. İsviçre’den Bodrum’a gerek yaz aylarında gerek kış ve bahar aylarında daha çok turisti getirmek için Bodrum Belediyesi’nin ve Bodrum Tanıtma Vakfı’nın çalışmalarına içtenlikle destek vermek istediklerini ve İsviçre Bodrum arasındaki diyaloğu güçlendirmek üzere yapılması olası çalışmalara katkı sunmaya da hazır olduklarını aktardı.

Başkan Mehmet Kocadon, TISAB ile tanıtım atağı kapsamında işbirliği yapmaktan mutluluk duyacağını ifade ederek, “Geçtiğimiz aylarda Avrupa’nın Fransa, İngiltere, Almanya gibi birçok önemli ülkesinden ve Amerika’dan çok sayıda gazeteci ve yazarla seyahat acentesi yetkililerini Bodrum’a davet ettik, tüm misafirperverliğimizle onları Bodrum’da ağırladık. Hem tatil yapmalarını ve Bodrum’u yaşayarak görmelerini sağladık hem de hazırladığımız günlük programlarla Bodrum’un güzelliklerini ve cazibe noktalarını onlara detaylı bir şekilde yerinde tanıttık. Çalışmamızın sonuçlarını, bu yaz Bodrum sokaklarında görmeye başladık bile. Bodrum her geçen gün değerini daha da artıran bir destinasyondur.  İsviçre ile bir takım çalışmalar yapabiliriz. TISAB Başkanı’na nazik ziyareti ve Bodrum’un tanıtımında bizlerle birlikte hareket etmek istedikleri için, gönülden destekleri için çok teşekkür ediyorum. Daha çok İsviçreli turisti yarımadamızda görmekten büyük mutluluk duyarız. İsviçreliler için Bodrum’un çok ideal bir tatil yöresi olduğunu düşünüyorum. Özellikle ikliminin dört mevsim boyunca kendi ülkelerine göre çok daha ılık olması, Bodrum’u yaz – kış tercih etmelerinde en büyük etkenlerden biri olacaktır.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu