AsayişGündemManşet

GÖZYAŞLARI BİLLUR ÖĞRETMEN İÇİNDİ…

Bodrum’da, nişanlısı Çalar Bençik ile içinde oldukları aracın sel sularına kapılması sonucu yaşamını yitiren öğretmen Billur Atik, kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

23 yaşındaki Billur Atik’in cenazesi, Bodrum Devlet Hastanesi Morgundan alınıp kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti. Muğla’daki işlemlerin ardından Billur öretmenin naaşı Milas ilçesi Hasanlar Mahallesi’ndeki evine getirildi.

İkindi vakti düzenlenen cenaze töreninde, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, ilçede görev yapan öğretmenler ve ailenin yakınları hazır bulundu.

Gözyaşları arasında kılınan cenaze namazında, tabutun üzerine Atik’in nişan kıyafeti konuldu ve dua edildi. Billur Atik’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Hasanlar Mezarlığı’nda toprağa verildi


Cenazede güçlükle ayakta durduğu gözlenen acılı baba Ufuk Atik, “Benimle gel, bugün eve gidelim dedim ancak kızım nişanlısıyla buluşacağını söyledi. İkisi de birbirini çok seviyordu. Olaydan önce annesiyle konuştu. Yollarda su akıntılarının olduğunu söyledi. Oğlumuz kızımı eve bırakmak için yola çıkmıştı ancak sel sularına kapılarak iki yavrumuzun da can verdiğini öğrendik, acımız çok büyük.” Diyerek yürekleri dağladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu