AsayişGündemManşet

TRAFİK AZASINDA YAŞLI KADIN ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI

bodrum-trafik kazasıMilas-Bodrum karayolu Emin Anter Bulvarı üzerinden seyreden 34 UC 6718 plakalı otomobil sürücüsü İlhan Özbay aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda savrulan araç önce orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Aydınlatma direğine çarpan ve hızı kesilen otomobil tekrar yola savruldu.

Çarpışma sonrası yolcu koltuğunda oturan 86 yaşındaki sürücünün eşi Gülser Özbay araç içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşları durumu hemen 112 Acil Sağlık ve itfaiye haber verdi. .Bölgeye gelen yardım ekipleri bir taraftan yaralıya müdahale ederken bir taraftan da araç içinde sıkışan yaşlı kadına çıkarmak için mücadele verdi. Bir süre sonra sıkıştığı yerden kurtarılan yaşlı kadın ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi. Tedavi altına alınan kazazede yaşlı çiftin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bir süre trafik akışını etkileyen kazada, polis ekiplerinin gerekli incelemelerini tamamlamasının ardından normal seyrine döndü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu