GündemManşetSpor

BAŞARILI SPORCULARIMIZ MAKAMLARDA

sampiyon sporculardan baskan kocadona ziyaret (2)Geçtiğimiz günlerde katıldıkları turnuvalarda önemli başarılar elde eden sporcularımız Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret etti.

18-22 Temmuz tarihlerinde Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Karate Şampiyonasında dünya üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza atan işitme engelli sporcu Ümit Özçevik ve Türkiye Kick Boks Şampiyonasında dereceye giren sporcular Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamlarında ziyaret ettiler.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Karate Şampiyonasında dünya üçüncüsü olan işitme engelli milli sporcu Ümit Özçevik ve Sakarya’da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularla Bodrum Kaymakamlık Makamında bir araya geldi. Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve aynı zamanda sporcuların antrenörü Fatih Uzunlulu ile birlikte gelen sporcular Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu sporcuların çalışmalarını ve turnuvalarda yaşananlar hakkında bilgiler verdi. Uzunlu’lu Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a bu güne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan ziyarette yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

“Gerçekten güzel başarılar gösterdiniz. Dünya şampiyonu olmak tabi güzel bir duygu tebrik ediyorum sizi. Hocalarınızı ailelerinizi tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki yarışmalarda da hem Bodrum’u hem Türkiye’mizi temsil eder güzel başarılar kazanırsınız. Bunu yapacağınızdan eminim. Yeter ki isteyin, çalışın başarılı olmamak için hiçbir sebep yok.”

Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan İşitme Engelli Dünya Şampiyonu Sporcuya Çeyrek Altın, diğer sporculara da çeşitli hediyeler takdim etti.

Daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür eden sporcularımız başkan tarafından ağırlandılar. Başkan Kocadon, spora ve sporculara desteklerinin süreceğini belirterek başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörlerini kutladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu