GündemKültür SanatManşet

GÜMÜŞLÜK’TE NORVEÇ RÜZGARLARI ESTİ

gümüşlük klasik müzik festivaliENKA Kültür Sanat işbirliğiyle Türkiye’ye davet edilen dünyaca ünlü Norveçli caz trompetçisi Nils Petter Molvaer, Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali’nin konuğu oldu.

Gümüşlük sahilindeki festival merkezinde düzenlen konser, Suda Caz konserinin de ilki idi.  Bu sene festival kapsamında gerçekleşecek Suda Caz serisinde toplam 5 konser düzenlenecek.

Türk caz dinleyicisinin, özellikle de Kuzey cazına daha fazla ilgi duyanların yakından tanıdığı Norveçli trompetçi Nils Petter Molvaer, farklı üslubuyla ve sıra dışı müziğiyle Suda Caz sahnesinde olağanüstü bir performans sergiledi. Geçtiğimiz hafta Uluslararası Montreal Jazz Festivalinin konuğu olan Molvaer’e Gümüşlük’teki konserde, gitarla Geir Sundstol, bass gitarla Jo Berger Myhre ve davulla Erland Dahlen eşlik etti.

Daha önce de birçok kez birlikte sahne alan ekip, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu