AsayişGündemManşet

UYUŞTURUCU KURBANI GENÇLER

pageBodrum’da edindikleri uyuşturucu maddeyi kullanan gençlerden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken 2 kişi tedavi altına alındı.

Akşam saatlerinde Konacık Mahallesinde bulunan Adayer çocuk parkı içinde kendilerinden geçmiş bir halde vatandaşlar tarafından bulunan gençler için sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri gençlerin uyuşturucu komasına girdiklerini tespit edince durumu polis ekiplerine bildirdi.

Komaya giren S.U. ve F.Ç. isimli gençler sağlık ekipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılırken polis ekipleri parkta inceleme yaptı. Polisler gençlerin oturduğu bankta bir miktar uyuşturucu madde buldu.

Öte yandan gün içinde aynı olaydan hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki U.E.’ün ise hayatını kaybettiği öğrenildi. U.E.’ün cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi Morgunda Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Muğla-Yerkesik Adli Tıp Kurumuna gönderildiği bildirildi.

Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri U.E.’e uyuşturucu temin ettikleri tespit edilen T.K., B.P. ve E.Ç. isimli 3 kişiyi gözaltına aldı. Bir miktar uyuşturucu madde ile birlikte ele geçirilen şüpheleiler Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu