AsayişGündemManşet

ÇIKTIĞI MAVİ YOLCULUK SONU OLDU

bodrum tekne kazasıAilesi ile birlikte çıktığı günü birlik tekne turunda denize atlayan kişi feci şekilde can verdi.

Bodrum’da gelen éMartı Sedat” lakabıyla tanınan Bodrumspor taraftarı 52 yaşındaki Sedat Yılmazer, sabah saatlerinde ailesi ile birlikte günü birlik tekne turuna çıktı. Yılmazer’in de içinde olduğu günlük tur teknesi öğlen saatlerinde Aspat önlerinde demirledi.

Tam bu sırada yüzmek için denize atlayan Sedat Yılmazer akıntıyla birlikte teknenin altına girdi. Çalışan teknenin pervanesine kapılan talihsiz adam sağ bacağı koptu ve vücudunda derin yaralar oluştu.

Tekne mürettebatının ilk müdahalesini yaptığı Yılmazer, olay yerinde hayatını kaybetti. Haber vermesi üzerine bölgeye gelen TCSG 1 Nolu Sahil Güvenlik Botu ekibi Yılmazer’in cenazesini denizden çıkarttı. .

Milta Marinaya getirilen Yılmazer’in cansız bedeni cenaze aracı ile Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Cenaze, Cumhuriyet Savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Tekne kaptanının gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu