GündemManşetSiyaset

Mandalinci Yalıkavak Mitinginde Konuştu

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, “Eşitlikle, adaletle, şeffaf yönetim anlayışı ve demokrasi bilinciyle halkımıza hizmet üretmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci önceki günkü seçim çalışmaları kapsamında, Bodrum Sağlık Vakfı ile Yalıkavak esnaf ziyaretlerinin ardından Yalıkavak Atatürk Meydanı’nda miting gerçekleştirdi. Necati ve Saykolar konseri ile başlayan miting programında coşkulu ve renkli görüntüler yaşandı.

CHP Bodrum ilçe Başkanı Tuna Işın, partililer ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitingde konuşan Başkan Adayı Mandalinci, sokakta, pazarda, çarşıda halkın kendisine gösterdiği yakınlığa teşekkür ederek, “31 Mart akşamı sandıklardan CHP’nin Bodrum Belediye Başkanı olarak çıktığımızda, önümüzdeki 5 yıl Bodrum’u böyle bayram yerine çevirmek için harika işleri yine beraber yapacağız” dedi.

Altyapıdan üstyapıya hizmet yağmuru

Bodrum’un sorunlarına hakim olduklarını ve çözüme ilişkin de projeler hazırladıklarını ifade eden Başkan Adayı Tamer Mandalinci, şunlar söyledi:

“Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje hayata geçirerek Torba-Yalıkavak yolunu genişleteceğiz. MUSKİ, Aydem, Telekom’un altyapı çalışmaları sebebiyle kazılan yollarımızın Ramazan Bayramı gelmeden turizm sezonuna hazır hale getireceğiz. Küdür’deki artıma tesisi kapasitesi artırılarak bölgenin problemini ortadan kaldıracağız. Plaj ve sahillerde vatandaşlarımızın da fikirlerini alarak düzenlemeler yapacağız. Yalıkavak-Geriş sahil yolunu birbirine bağlayacağız. Beş yılda birbirinden güzel 43 adet projeyi sizlerin faydasına olacak işleri hayata geçireceğiz. Eşitlik ve adaletle, özgürlük ve demokrasi bilinciyle halkımıza hizmet üretmek için var gücümüzle çalışacağız.”

Gençler için ARGE Merkezleri

Konuşmasına, gençlere yönelik hayata geçirilecek projelerini anlatarak devam eden Başkan Adayı Mandalinci şunları ifade etti:

“Çocuklarımız için kreşlerimizi yapacağız. Gençlerimiz için gençlik merkezini kuracağız. ARGE merkezinde, yapay zeka üzerinde ve bilişim, inovasyon yönünde, girişimcilik yönünde merakı olan ve bu yönde kendini desteklemek isteyen gençlerimize fırsat vererek bu bilişim yerlerimizi hayata geçireceğiz. Ayrıca bölgemizde eğitim gören genç kardeşlerimi yani yüksek öğretimde öğrenim gören kardeşlerimize Bodrum’da kazandıracağımız yüksek öğretim öğrenci konuk eviyle beraber onların artan hayat şartları altında ezilmemesi, ailelerin Bodrum’da yaşayan kardeşlerimizin kira sorununu düşünmemesi için belediye olarak onlara kol kanat geleceğiz. Üniversite öğrencisi kardeşlerime de barınma imkanlarını sağlıyor olacağız. Büyüklerimiz için sağlıklı yaş alma merkezlerini hayata geçireceğiz. 10 bin lira maaşla yaşam mücadelesine bırakılan emeklilerimizin sosyal yaşamdan kopmamaları için de Bodrum Belediyesi Emekli Kart uygulamasını hayata geçireceğiz. Emeklilerimiz Belediye Kafelerinden indirimli faydalanacak. Emeklilerimizde asla ve asla yalnız bırakmayacağız.
Her mahallemizde sağlık destek merkezlerini hayata geçireceğiz.”

Hiçbir çocuk spordan mahrum kalmayacak

Yüzmeye gönül veren gençlere, Aysu Türkoğlu’nun izinden giden gençler imkan sunmayı kendisine görev edindiğini, görev sürecinde en az bir tane daha tam teşekküllü kapalı yüzme havuzunu Bodrum’a kazandırmaya söz veren Tamer Mandalinci, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bizleri gururlandırmaya devam eden gençlerimize geçtiğimiz 5 yılda verdiğimiz hizmetleri arttırarak sürdüreceğiz. Bodrumumuzdaki bütün kulüplerimizi, bütün amatör kulüplerimizi destekleyen projeleri yani açık ve kapalı spor salonlarını, kapalı yüzme havuzlarını hayata geçirecek ve Bodrum’da spordan mahrum kalan hiçbir çocuk kalmayana kadar bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Bodrumluların bu yolda kendisini yalnız bırakmadığını ve bırakmayacağını ifade eden Mandalinci, “Desteğinize layık olacak işleri hayata geçirmek için gece gündüz mesai gözetmeksizin çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Adayı Tamer Mandalinci miting programının ardından Mazı Mahallesi’nde düzenlenen iftara ve sonrasında ise Yeniköy, Gökpınar ve Çömlekçi’de Halk Buluşma toplantılarına katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu