GündemMagazinManşet

MANKEN ELİF ECE UZUN HASTANELİK OLDU

manken Elif Ece Uzun-BodrumBodrum’da geçtiğimiz gün düzenlenen “Bahara Merhaba” defilesine katılan ünlü manken Elif Ece Uzun yoğun tempoya dayanamayarak hastanelik oldu.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanelik oldu ve tüm günü hastanede geçiren Uzun, Bodrum tatilini 1 gün daha uzattı. Ortakent sahilinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Manken Uzun hastaneye kaldırıldığını ifade ederek şunları söyledi:
“Bodrum’un tadını çıkaramadım. O nedenle tatilimi bir gün daha uzattım.  Dün annemde arayıp ‘kızım tamam çalışta birazda  bir gün arayla şu işleri al’ dedi. Sürekli şehir değiştirdim bu hafta. Vücudum dayanamadı ve  gece hastanelik oldum. 2 tane serum yedim. Bütün geceyi uyuyarak geçirdim. Bugün bomba gibi uyandım Allah sağlık versin” dedi.

Gıda sektörüne atıldığını ve ticaret yapacağını ifade eden Uzun sözlerine şöyle devam etti:
“Artık reklam sektörü  tadı yok,  eskisi kadar iş yok.  Bir günde iki şehir değiştirirdik. Başladığımda 17 yaşındayım şimdi 31 yaşındayım dünyanın 3’te 2’sini gördüm. Ne yazık ki ülkede olan her karışıklık reklam sektörünü etkiliyor.  Allah izin verirse gıda sektörüne giriyorum.  Uzun zaman önce  şekerin ve glütenin insanlar üzerindeki zararlarını  keşfettim. Daha doğrusu 1 aylık şeker glüten diyetine girdim.  O diyette müthiş bir kilo kaybı, müthiş bir  zihin berraklığı  ve cildimde acayip bir tazelik olmaya başladı.  Şu an tam yapamıyorum ama bende inşallah o döngüye gireceğim. Şekersiz glütensiz atıştırmalıklar üretmeye başlıyorum.  Eylül ayının ortasından  sonra inşallah bütün marketlerde olacak.  Bir taraftan insanların sağlığına katkısı olacak bir şey üretmek hoşuma gidiyor. Gıda mühendisimiz ile  güzel denemeler yapıyoruz.  3 beyazdan benim ürünlerim sayesinde uzak duracaklar. Hem yiyecekler hem de forma kalacaklar.” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu