AsayişGündemManşet

TALİHSİZ KAZAZEDE…

Bodrum trafik kazasıBodrum’da meydana gelen trafik kazasında motosikletin çarptığı yaralı kadın sağanak dolu yağışı altında yarım saat ambulans bekledi.

Önceki akşam Konacık Jandarma Kavşağı’da meydana gelen kazada, Bodrum’dan Turgutreis istikametinde seyretmekte olan 48 V 8565 plakalı motosiklet sürücüsü, Jandarma Kavşağı’da karşıdan karşıya geçen bir yayaya çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan bir bayan ile motosikletin çarptığı kadın yaralandı.

Haber verilmesi olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerine ait iki ambulans motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan bayanı aldı.

Aldığı darbe sonucu belinden yaralanan yaya ise sağanak dolu yağışı altında yarım saat ambulans bekledi. Kaldırıma oturan ve dik durmakta zorlanan yaralıya çevredeki bir vatandaş sırtını dayayarak dik durmasını sağladı. Şemsiye ve yağmurluklarla yağıştan bir nebze de olsa korunmaya çalışılan yaralı, kazadan yarım saat sonra gelen özel bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken olay mahalline gelen polis kazayla ilgili inceleme yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu