AsayişGündemManşet

AHMET HOCA OTOMOBİLİYLE YAYALARIN ARASINA DALDI

bodrum-kazaTurgutreis Mahallesi çarşı merkezinde, 34 ZG 8018 plakalı otomobiliyle dönüş yapmak istediği sırada fren yerine gaza basan emekli öğretim görevlisi Doç. Dr. Ahmet Ünal Şimşek ortalığı savaş alanına çevirdi.

Aracıyla son sürat çarşı içine dalan Şimşek panikleyerek direksiyon hakimiyetini de yitirdi ve yayaların içine daldı. Çarşı esnafından ve alışveriş için orada bulunan insanlardan bazıları kaçmaya fırsat bulamadan emekli hocanın gazabına uğradı.

Daha sonra park halinde bulunan bir motosiklet ve bir otomobile çarpan sürücü ancak durabildi. Meydana gelen kaza sonrası araçta bulunan sürücü ve eşi ile birlikte toplam 10 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans gönderildi.

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan bir kısmı Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılırken diğerleri ise ilçede diğer özel hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza sonrası bölgeyi güvenlik çemberine alan Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu