GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, KAHRAMANMARAŞ B.Ş.BELEDİYESPOR’U KONUK EDECEK

bodrumspor_maras_hazirliklari (2)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Pazar günü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.
Geçtiğimiz hafta Diyarbakır deplasmanında Diyarbekirspor’a 3-1 mağlup olan B.B. Bodrumspor, Pazartesi gününden itibaren Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda oynayacağı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanıyor. Ligde 50 puan ile 61 puanlı Etimesgut Belediyespor’un ardından ikinci sırada bulunan B.B. Bodrumspor, ligden düşmemek için mücadele eden 30 puanla 16. sırada bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maça büyük önem veriyor.
Hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren B.B. Bodrumspor’da teknik direktör Cem Cambaz, Pazar günü oynanacak önemli karşılaşma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Cambaz ilk olarak Diyarbekirspor AŞ maçını değerlendirerek şunları söyledi;
“Öncelikle Diyarbekir maçında tam olarak maçın içine giremedik. Mücadele anlamında biraz daha düşük kaldık. Bizim oynamak istediğimiz oyunun biraz daha dışına çıktık ama maçın içindeki pozisyonlara baktığımızda da, kırılma anlarında Diyarbekir’in biraz daha şanslı olduğu görüldü. Daha maçın başında önemli bir pozisyonumuz var, kırmızı kartla sonuçlanacak ancak oyuncumuzun hareketiyle devam etti pozisyon. Ardından dönen top gol oldu. Daha sonra 1-0’ın ardından yine gol arama adına, beraberliği yakalama adına devreye kadar gol girişimlerimiz oldu ama devreyi 1-0 mağlup kapattık. İkinci yarı yine aynı şekilde, biliyorsunuz böyle maçlar çok önemli maçlar, biliyorsunuz Diyarbekir takımı da gerçekten çok iyi bir takım. Biz golü atmak için yüklendiğimizde ikinci golü frikikten golü kalemizde gördük. Ama biz oyuncularımızın bugüne kadar göstermiş olduğu mücadeleden, gayretten, hırstan, azimden sonuna kadar memnunuz”.
Alınan mağlubiyetin kendilerine nazar boncuğu olmasını dilediklerini belirten Cambaz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı içinde şunları söyledi;
“Kahramanmaraş bilindiği gibi son haftalarda kötü sonuçlar alıyor. Daha önceleri play-offun potalarındaydı. 5-6 haftadır galip gelemiyorlar, düşme potasına iyice girdiler. Tabiri caizse koyun can derdinde, kasap et derdinde misali bu iş. Rakibimizi sonuna kadar önemsiyoruz. Geçen hafta zaten maç analizimizi de yaptık rakiple alakalı. Çıkıp en iyi mücadeleyi verip, sonuna kadar mücadele edip, en iyi sonucu almak için maça çıkacağız”.
Pazar günü oynanacak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarlarında desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Cem Cambaz, “ Tüm Bodrum halkını Pazar günü oynayacağımız maçta bizlere desteğe bekliyoruz” dedi.
Bodrum Beleidyesi Bodrumspor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor arasında 27 Mart Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13:30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu