AsayişGündemManşet

BEBEĞİN MUCİZE KURTULUŞU

Bodrum-trafik kazasıBodrum’da bir işyerine giren otomobilin karıştığı trafik kazasında babanın dikkati bebeğinin hayatını kurtardı.

Turgutreis-Bodrum Karayolu Konacıık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında seyir halinde bir otomobil yol üzerindeki bir işyerine daldı.

06 S 1652 plakalı otomobiliyle Bodrum’a doğru seyir halinde olduğu sırada iddiaya göre başka bir araç tarafından sıkıştırılan sürücü Şermin A. yoldan çıkarak önce park halindeki bir araca çarptı. Hızını alamayan otomobil bir spor mağazasına girdi.

Mağazaya sadece saniyeler önce giren İranlı bir aile ise kazayı ucuz atlattı. İşyerininn güvenlik kamerası tarafından kayıt edilen kaza anlarında, İranlı olduğu öğrenilen baba bebeğini pusetine koyuyor. Alışveriş için mağaza giren ve ürünlere bakan baba büyük bir dikkat sonucu aracın mağazaya doğru geldiği görünce bebeğinin içinde olduğu puseti saniye farkıyla otomobilin önünden alıyor.

Kazaya tanıklık eden vatandaşlar o anları şu sözlerle anlattı:
“Bir tane araba sıkıştırdı bunu bayanda panikledi. Bir anda buraya kırdı park halinde araca çarptı ve süratle içeriye girdi. İçeride bir tane bebek vardı onu hemen hastaneye götürdüler” dedi.

Meydana gelen kazada araç içinde bulunan bir kişi ile İranlı bebek hafif şekilde yaralanıyor. Yaralılar olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Büyük şok geçiren araç sürücüsü Şermin A. ise alkol kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kaza gören meraklı vatandaşlar ise bir taraftan cep telefonlarına o anları kayır ederken bir taraftan da kazaya müdahele etmeye çalışan Trafik Polislerinin işlerini zorlaştırdılar.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından mağazaya giren otomobil çekici yardımıyla çıkarılarak otoparka götürüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu