ManşetSpor

Denizin Kızları Kendi Evinde

 

Bodrum Bayrağını Hentbol sahalarında gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Yenimahalle Belediyesi ile şampiyonluk mücadelesi ikinci karşılaşmasını evinde oynayacak.

Lig boyunca istikrarını ve takım birliğini koruyan Denizin Kızları,  geçtiğimiz gün kendi evindeki ilk karşılaşmada 31-35 mağlup olduğu ilk maçın ardından, şampiyonluk kupasına giden son 4 maçın üçünü kazanmak için sahaya çıkacak.

Şampiyonluk yolundaki ikin maçı da kendi evinde Yenimahalle Belediyesi ile oynayacak olan Armada Praxis Yalıkavak, Şampiyonluk serisi maçlarında rakibi ile oynadığı 5 karşılaşmanın üçünü kazandığı takdirde, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 şampiyonu olarak kupayı Bodrum’a kazandıracak.

Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda 21 Mayıs Salı günü saat 17.00’de oynanacak olan şampiyonluk serisi ikinci maçında Denizin Kızları’na siz de destek vermek için salondaki yerinizi alın. Girişler ücretsizdir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu