AsayişGündemManşet

TORBACILARA BİR DARBEDE JANDARMA’DAN

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriBodrum’da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yapılan operasyon kapsamında, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yüklü miktarda uyuşturucu madde ile birlikte 3 şüpheliyi yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, aldıkları bir duyum üzrine istihbari çalışma başlatan Jandarma ekipleri, ilçeye giriş yapacakları tespit edilen zanlılar için Güvercinlik yol kontrol ve arama noktasında tedbir aldı. Narkotik köpeği “Alço” ile birlikte yapılan aramalar sırasında, durudurulan bir yolcu otobüsünde C.K. ve M.Y. isimli şüpheliler, bir otomobilde ise M.P. isimli şahıs uyuşturucu maddelerle birlikte ele geçirildi.

Araçlarda ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda yaklaşık 3 kg. toz esrar ile bin adet extacy hap bulundu. Bodrum’a giriş yapmak üzereyken ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken şüpheliler gözaltına alındı.

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu