AsayişGündemManşet

UYUŞTURUCU MADDE SATICISINA SUÇ ÜSTÜ

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro AmirliğiSezonun hareketlenmeye başladığı bugünlerde gençleri zehirleyen torbacılarda iş başı yaptı ancak polis ekipleride boş durmuyor.

Bodrum’da özellikle eğlence mekanları çevrelerinde iş tutumaya çalışan ve torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına polis ekipleri göz açtırmıyor.

Alınan bir istihbarat doğrultusunda teknik ve fiziki takip çalışmalarıyla takibe alınan Ahmet O. isimli zehir taciri Bodrum Merkezinde suç üstü yakalandı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda yakalanan zanlının üzerinden çok sayıda satışa hazır halde paketlenmiş uyuşturucu madde ele geçirilidi.

Zanlı Ahmet O.’nun kaldığı evde yapılan aramalarda ise bir spor çanta dolusu uyuşturucu madde ele geçirildi. Ekipler, paketler halindeki uyuşturucu maddenin yanı sıra satıştan elde edildiği anlaşılan bir miktar parayada el koydu.

Gözaltına alındıktan sonra KOM Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan Ahmet O. sabah saatlerinde ele geçirilen malzemelerle birlikte adliyeye sevk edildi.

Yaklaşık yarım kilo uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu