ÇevreGündemManşet

Asfaltlama çalışmaları devam ediyor

asfaltlama_calismalari_devam_ediyor (1)Aydem tarafından gerçekleştirilen elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları sonrası 1.Bölgede bozulan yollar, Bodrum Belediyesi tarafından asfaltlanıyor.

Atatürk Caddesi ile Kumbahçe Mahallesi İskele Caddesi’nde yapılan yol bakım ve onarım çalışmalarının devamında Gümbet Mahallesi’ndeki yollar da asfaltlanmaya başladı.

Aydem ekiplerinin çalışmaları sonrasında bozulan Ayaz Caddesin’de asfaltlama işlemlerine başlandı. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 50 ton sıcak asfalt ile yol bakım ve onarım çalışması yapıldı.

Gümbet ve çevresindeki yol  bakım ve onarım çalışmalarının yaklaşık bir hafta süreceği bilgisini veren ekipler, çalışmaların ivedilikle bitirilerek yarımadanın yaz sezonuna hazır hale getirileceği açıklamasını yaptı.

Gümbet Mahallesi Ayaz Caddesi dışında Sadi Irmak Caddesi, Mr. Hadi Sokak ve Lale Sokak’ın bir bölümünün kaldırım ve bordür onarımı tamamlandı. Fettan Sokak, 1513 Sokak, Kartal Sokak ile Zakkum Sokak’taki yol bakım ve  onarım çalışmaları ise devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu