AsayişGündemManşet

FİRARİ HÜKÜMLÜ KAYIP ÇOCUKLARLA BODRUM’DA YAKALANDI

Bodrum-Hüseyin EroğluHükümlü ve cezaevi firarisi Hüseyin Eroğlu isimli kişinin İstanbul’dan kaçan 5 lise öğrencisi Bodrum’da bulundu.

Bodrum’da düzenlenen operasyonda, firari Hüseyin Eroğu gözaltına alınırken liseli kayıp gençler ailelerine teslim edildi.

Edinilen bilgilere, cinayetten hüküm giyen ve cezaevinden firar eden 39 yaşındaki Hüseyin Eroğlu, lisede okuyan kızı C.E. (16) akrabası A.S.E ve onların arkadaşları H.G. (17), E.N.Ç. (16), E.E. (16) ile Bodrum’a geldi.

İstanbul Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü’nde kurulan özel bir ekip güvenlik kameralarını inceleyerek, çocukların firari hükümlü Eroğlu ile Bodrum’a geldiğini tespit etti.

Ekipler, Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı ekipler ile birlikte Turgutreis Mahallesi’ndeki bir pansiyona operasyon düzenledi. Operasyonda Hüseyin Eroğlu gözaltına alırken, 5 lise öğrencisini ailelerine teslim etmek üzere gözetim altına aldı.

Gözaltına alınarak Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı’na götürülen cezaevi firarisinin ifadesi alındı. Polis ve Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu, çocukların kendi istekleri ile kaçtıkları zorla getirilmedikleri öğrenildi.

Kurtarılan çocuklar, Turgutreis’de ailelerine teslim edilirken Jandarma’da işleleri tamamlanan Hüseyin Eroğlu öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi. Eroğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu