GündemManşetSiyaset

MHP’Lİ KADINLAR KALEYİ GEZDİ

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı Kadın KollarıMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Sualtı ve Arkeoloji Müzesi’ni ziyaret ettiler.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında MHP Bodrum Kadın Kolları tarafından Bodrum Sualtı ve Arkeoloji Müzesi’ne bir gezi düzenlendi. Düzenlenen geziye Bodrum Yarımadası’nda doğup büyüyen ve bu güne kadar Bodrum Kalesi’ni hiç görmeyen kadınlar katıldı. Oldukça keyifli bir gün geçiren kadınlar, kendilerine eşlik eden rehber ile birlikte Bodrum Kalesi’ni gezerek bilgi aldılar.

Başta Bodrum Yarımadası’ndaki kadınlar olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan MHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Melek Yılmaz şunları söyledi;
“Bugün aslında bir kutlama günü değil bir anma günüdür. Özellikle son dönemlerde ülkemizde yaşanan kadına taciz, şiddet ve hatta kadın cinayetlerinin çok fazla olduğu bir dönemde, kutlama gününde öte bir anma günü olması gerekmektedir. Bu bağlamda bugün Bodrum Yarımadası’nda tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkmak adına, hiç bugüne kadar Bodrum Kalesi’ni, Sualtı Arkeoloji Müzesi’ni görmeyen Bodrumlu kadınlarımızla birlikte Bodrum Kalesi’ni ziyaret ediyoruz. Çok keyifli bir etkinlik oldu bizim için. Bu gezimizle birlikte yarımadamızdaki kültürel değerlerimizin önemine de vurgu yapmak istedik. Son olarak ise sadece 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü değil, yaşadığımız her gününün kadınlar günü olarak kutlanmasını gerektiğini savunuyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu