EğitimGündemManşet

OKUL YÖNETİCİLERİ, BAŞKAN KOCADON’A TEŞEKKÜR ETTİ

Bodrum-Belediye-Başkanı-Mehmet Kocadon, mahinur cemal usluBodrum merkezde yer alan Mahinur – Cemal Uslu Ortaokulu Müdürü ve Okul Aile Birliği Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Mahinur – Cemal Uslu Ortaokulu Müdürü Osman Eyri, Okul Aile Birliği Başkanı Beysun Özbek ile üyeler katıldı. Geçtiğimiz günlerde görev yapmaya başlayan yeni okul aile birliğini, Başkan Kocadon’a tanıtan müdür Osman Eyri ayrıca okulları için yapılan desteklerden dolayı Başkan Mehmet Kocadon ile ekibine teşekkür etti.

Yeni oluşan Mahinur – Cemal Uslu Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Başkanı Beysun Özbek ve üyeleri de Mehmet Kocadon’a çiçek takdim ederek, belediye tarafından okulda gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkür etti. Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan Özbek, okulun ihtiyaçları hakkında Başkan Kocadon ile bilgi paylaşımında bulunduklarını söyledi.

Nazik ziyaretleri ve hediye ettikleri çiçekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek teşekkür eden Mehmet Kocadon, yeni seçilen okul aile birliğini tebrik etti, görevlerinde başarılar diledi. Kocadon ayrıca Bodrum Belediyesi olarak ilçedeki tüm okullara desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu