GündemManşetSpor

BAŞARILI SPORCULARDAN ZİYARET

basarili_sporculardan_ziyaret (8)Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü’nün başarılı sporcuları Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Muğla’da 2 ve 3 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar, Minikler Yüzme ve Olimpik Kulaçlar Yaz Finali Baraj Yarışları’nda toplamda 39 madalya ve 4 kupa ile Bodrum’a dönen Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü’nün antrenörü Boğaç Sülün, başarılı sporcuları ve velilerle birlikte, kulüplerine her zaman destek olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ortakent’te bulunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ndeki Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette yüzme antrenörü Boğaç Sülün şunları söyledi:
“Çocuklarımız 5-6 yıldır bizimle çalışıyorlar ve uzun yıllar çalışmamızın meyvelerini artırarak almaya devam ediyoruz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sene nisan ayı başında Muğla’da Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışlarda 20 altın, 14 gümüş, 5 bronz olmak üzere toplam 39 madalya kazandık. 15 sporcumuzla katıldığımız yarışlarda en çok madalya alan okullar kategorisinde de okullarına toplam 4 kupa kazandıran çocuklarımıza ve kulübümüze desteğini hiç esirgemeyen Başkanımız Kocadon’a tekrar teşekkür ederim.”

Kocadon: “Spor, sağlık ve eğitim, olmazsa olmazımızdır”

Kendisini ziyaret eden sporcuları kutlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, başarılı nesillerin eğitim, spor ve sağlıkla yetiştiğini vurgulayarak, “Dikkat ederseniz ben bu üç konuya yani eğitim, sağlık ve spora çok yatırım yaparım. Eğitim, spor ve sağlık olmazsa olmazımdır. Asfaltı üç gün ya da bir ay sonra yaparsınız ama çocuklarımızın sağlık, eğitim ve spora karşı yatkınlık yaşlarını geciktirirsek maalesef başarılı bir nesil yetiştiremeyiz. İleri zamanlarda savaşların topla, tüfekle değil sağlıkla olacağına inanıyorum. Bodrum Belediye Başkanı olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza fazlasıyla destek olmaya devam edeceğim.” dedi.

Gerek yurt içi gerekse yurt dışından Bodrum’a madalya ve kupalarla dönen başarılı sporcularla gurur duyduğunu ifade eden Başkan Kocadon, “Başarıların gelmesinin en büyük nedenlerinden birisi de çocuklarının her zaman yanlarında olan, onlara destek veren velilerimizdir. Ben velilerimize ve gençlerimizi müsabakalara hazırlayan antrenörümüze de teşekkür ederim. Gururumuz ve iftiharımız olan bu çocuklarımız bizi mutlu ediyorlar. Verdikleri mücadelelerin sonucunda kendilerini kazandıkları madalyalarla görünce mutluluğumuz daha çok artıyor. Spordaki başarının eğitime de yansıyacağına inanıyorum ve belki de gençlerimizi ileride bizim bulunduğumuz koltuklarda görebiliriz.” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Kocadon, sekiz yaşındaki en küçük sporcu Ecenaz Dikan’ı başkanlık koltuğuna oturtarak diğer sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu