GündemManşetSpor

ATV YARIŞLARI NEFES KESTİ

ATV-2.AYAKBodrum da TMF tarafından organize edilen Türkiye ATV şampiyonası 2. Ayak yarışları sert parkurda heyecanlı yarışlara sahne oldu. 40 ın üzerinde kayıt olan yarışlarda eleme turlarını 32 yarışmacı geçebildi. Sporcular 4 kategoride, her biri iki turla geçilen 5 etaptan oluşan parkurda 13 kilometre yarıştılar.

Halikarnas Motor Spor Kulübü tarafından düzenlenen Türkiye ATV Şampiyonası ilk etabına İstanbul, Ankara, Denizli, İzmir,  Antalya ve Muğla illerinden katılın yoğun oldu.

Yarışlarla ilgili kısa bir açıklama yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu “Nisan ayında düzenlediğimiz yarışlarla ilçeye hareketlilik getirdik. Çok sayıda katılım var. Destek olan Bodrum Belediyesi, Ticaret Odası ve tüm kurumlara teşekkür ederim ”dedi.

Sert parkura yarışan sporcular ATV leri ile çok sayıda motor, mekanik ve lastik arızası yaşadı. Bazı sporcular yarış dışı kalmamak için patlak lastik veya arızalı araçları ile turlarını tamamlaya gayret ettiler. Ancak bazı ATV ler geçirdiği ağır arızaları nedeniyle yarış dışı kaldı.

23 sporcunun tamamlayabildiği yarış sonunda Genel Klasman Mehmet Sayın birinciliği elde ederken ATV si ile yaptığı hareketlerde alkışları topladı. Yarışların diğer klasman sonuçları ise şöyle:  S1 Fatih Şengül, S2 Burak Kaya, S3 Mehmet Sayın, S4 Çağlayan Çelik.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu