AsayişGündemManşet

Saldırgan Serbest Kaldı

Saldırıya İlişkin Belediye Başkanlığından Kamuoyu Açıklaması Geldi

 

16 Aralık 2020 Çarşamba günü Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ve Önder Batmaz’ı hedef alan menfur saldırı ile ilgili Bodrum Belediye Başkanlığından kamuoyunu açıklaması yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu olay, Bodrum Belediyesi’nin Konacık Seyit Onbaşı Caddesi üzerindeki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hizmet binasında meydana gelmiştir. Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü Güvenlik Biriminde görev yapan personel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gelerek Başkan Yardımcılarımız Emel Çakaloğlu ve Önder Batmaz’ın toplantı halinde olduğu odaya girmiştir. İlk olarak sözlü saldırıda bulunan şahıs, daha sonra bıçakla başkan yardımcılarımızı tehdit etmiş ve saldırı teşebbüsünde bulunmuştur.  Çıkan arbedede, Emel Çakaloğlu ve iki belediye personelimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Şahıs, ihbarımız üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürülmüştür.  Başkan yardımcılarımız ve olaya tanık olan personelimiz emniyete giderek ifadelerini vermiştir.

Yaşanan olayın ardından Emniyet güçlerimiz tarafından gözaltına alınan şüpheli bugün çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Avukatlarımız bu sürecin takipçisidir. Başkanımız konu ile ilgili idari soruşturma başlatmıştır.

Belediye Başkan yardımcılarımız Emel Çakaloğlu ,Önder Batmaz ve onları korumaya çalışan personellerimize yapılan menfur saldırıyı bir kez daha kınıyor, olayı hafif yaralarla atlatan mesai arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu