GündemManşetSpor

KAYMAKAMLIK KUPASI SAHİBİNİ BULDU

Bodrum Kaymakamlığı 2016 yılı kurumlar arası kaymakamlık kupası voleybol turnuvasıBodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” nıın şampiyonu belli oldu.

22 Mart’ta başlayan 19 takımın katıldığı kurumlar arası voleybol turnuvası geçtiğimiz akşam Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynan final müsabakası ile sonlandı.

Voleybol turnuvasının final maçını, Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, Milli Eğitim Müdürü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü, HAlk Eğitim Müdürü, Muhtarlar Derneği Başkanı vatandaşlar izledi.

Canay Teknik ile Milli Eğitim Cumhuriyet takımları arasında oynanan final maçının galibi 3-0’lık skorla Canay Teknik oldu. Final maçı öncesi oynanan üçüncülük maçında ise Halk Eğitim takımı galip gelen taraf oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Elit Reklam takımı seçildi.

Bu yıl yoğun bir katılımla gerçekleşen turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını veren Kaymakam Gödekmerdan, turnuvayı düzenleyenelere ve katılan takımlara teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu