AsayişGündemManşet

PATLAYAN LASTİK KAZA YAPTIRDI

KazaYalıkavak Mahallesi  Sülüklü mevkisinde, Fikrettin Deniz idaresindeki 48 T 6578 plakalı taksi, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak park halindeki bir kamyonete, çöp konteynerine, ardından da bir iş yerinin önünde lastik bot tamiri yapan Abdülkadir  Akdeniz ile  Kenan Yılmaz’a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle  Akdeniz, tamir ettiği lastik botla yaklaşık 15 metrelik yükseklikten aşağı düştü. Kazada  Akdeniz, çalışma arkadaşı Yılmaz ile taksideki yolculardan ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan  Akdeniz ve Yılmaz, ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alındı, diğer yaralı ise sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi.

Kazayı yara almadan atlatan taksi sürücüsü Fikrettin Deniz, üç yolcuyla seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıktığını, önce park halindeki kamyonete, ardından da bot tamiri yapan kişilere çarptığını söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu