ÇevreGündem

Bitez’de sahil düzenleme çalışmaları

bitezde_sahil_düzenleme_calismalari (4)Bodrum Belediyesi tarafından Bitez sahilinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından devam eden sahil ve çevre düzenleme çalışmalarından biri olan Bitez sahil düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yaz aylarının da yaklaşmasıyla birlikte Bitez sahili, Bodrum Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü proje kapsamında yenilenerek halkın ve yerli yabancı turistlerin kullanımına açılıyor.

Yenileme çalışmaları kapsamında bin 5 yüz metrelik Bitez sahil yolunda,  aydınlatma altyapısı, 5 yüz metrelik duş ve genel kullanım amaçlı su altyapı hatları hazırlanarak elektrik ve su alt yapısı hazırlandı. Bunun yanı sıra sahil yolunda ateş tuğla döşemeleri yapıldı. Çeşitli noktalarda peyzaj çalışmaları da yapılırken 5 adet geçiş köprüsü de yenilendi. Ayrıca mevcut dere yatağı ve yağmur kanalları da yenilenirken taş duvar ve kaynak çalışmaları da yapıldı.

Nisan ayı içerisinde bitirilmesi planlanan sahil düzenlemesinin  %80’lik bir kısmının tamamlandığını ifade eden yetkililer, hızlı bir şekilde devam eden çalışmaların  işletme sahipleri ve vatandaşlarla iletişim halinde sürdürüldüğünü belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu