GündemKültür SanatManşet

Trafo Bodrum’da sergiler başladı

Trafo Bodrumda sergiler basladi (2)15 Nisan Dünya Sanat Günü etkinlikleri kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan iki sergiden ilki olan “Sınır – Siz” temasıyla “Öğretim Elemanları Sergisi” açıldı.

Bodrum Belediyesi Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılan sergide, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 20 öğretim üyesinin 50’ye yakın eserine yer veriliyor. Yağlıboya, heykel, seramik ve enstalasyon gibi çeşitli türde eserlerin bulunduğu sergi, 11 Nisan 2016 tarihine kadar sanatseverlerin ilgisine sunuluyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda grafik bölümü öğretim görevlisi Profesör Erol Turgut sergi hakkında verdiği bilgide, “Bu sergi ardışık iki serginin birincisi olma özelliğini taşıyor. 15 Nisan Dünya Sanat Günü’nü kutlamak amacıyla açılan iki sergiden birincisi Öğretim Elemanları Sergisini bugün açarak, sanatseverlerin ilgisine sunduk. Biz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileriyle beraber düşündüğümüz bu proje kapsamında birinci sergimizi Sınır-Siz temasıyla açtık. Sergimiz, 11 Nisan’a kadar görülebilecek. 11’inde de bu sefer 15 Nisan Dünya Sanat Günü Öğrenci Sergisi açılacak. Dolayısıyla Dünya Sanat Günü’nü içine alan bu ardışık sergilerle hep birlikte Dünya Sanat Günü’nü kutlayacağız.” dedi.

Sergide eserleri bulunan öğretim görevlileri, sergiyi gezen sanatseverlere ve öğrencilerine bilgi vererek günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu