GündemManşetSpor

YARIŞLAR ÖNCESİNDE SERGİ AÇTILAR

Bodrum Enduro SergiBodrum’da bu hafta sonu yapılacak Türkiye Enduro Şampiyonası 1’inci Ayak yarışları öncesinde belediye meydanında sergi açtılar.

Yarışlar öncesi hazırlıklarını sürdüren Halikarnas Motor Sporları Kulübü, Bodrum Fotoğraf Sanatı Derneği (BODFAD) işbirliğinde belediye meydanında bir fotoğraf sergisi açtı. Geçmiş dönem yarışlarından karelerin bulunduğu sergi meydandan geçen ve yarışlar hakkında bilgi almaya gelen vatandaşların ilgisini çekiyor. Sergide merhu motosiklet sporcusu Burak Özel’de unutulmadı.

Sergi hakkında bilgiler veren Halikarnas Motor Sporları Kulübü Kurucu As Başkanı Ercan Esendemir, yarışlar için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini, BODFAD’ın katkılarıyla ilk defa bir sergi açtıklarını belirterek Çarşamba günü düzenlenecek olan kokteyle ve yarışlara bütün motosiklet tutkunlarını davet etti.

Sergi alanında dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise Bodrum’da kullanılan ilk araçlardan bir olan jip oldu. 1949 model olan Emin Durmaz tarafından toparlanan aracın Bodrum’un ilk dolmuşu olduğu öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu