GündemManşetSpor

DÜNYA KUPASINA BODRUM’DA HAZIRLANIYORLAR…

Ampute Milli Futbol Takımı, 2018 Dünya Kupasına Bodrum’da hazırlanıyor.
Meksika’da düzenlenecek Dünya Kupası öncesi hazırlıklarını Bodrum’da sürdüren Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımı, antrenmanlarını Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un tesislerinde gerçekleştiriyor. Avrupa Şampiyonluğunun ardından Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon tarafından Bodrum’a davet edilen Milliler, bu sabah gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından Ziraat Türkiye Kupası maçında deplasmanda Niğde Anadolu FK ile karşılaşacak B.B.Bodrumsporlu oyuncu ve teknik ekiple hatıra fotoğrafı çektirirken, her iki takım oyuncuları birbirlerine başarılar diledi. B.B.Bodrumspor teknik direktörü eski Milli Kaleci Engin İpekoğlu’da Ampute Futbol Milli Takım oyuncularını tek tek tebrik ederek Dünya Kupasında başarılar diledi.
Ampute Milli Takımının antrenmanın ardından sahaya çıkan B.B.Bodrumspor, Niğde Anadolu FK ile yarın oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi. Ampute Milli Futbol Takımının 5 Ekim’e kadar Bodrum’da Dünya Kupası hazırlıklarına devam edeceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu