AsayişGündemManşet

AZ DAHA FACİAYA NEDEN OLUYORDU

Bodrum-trafik kazasıBodrum-Turgutreis Karayolunda meydana gelen trafik kazası şans eseri maddi hasarlarla atlatıldı.

Öğlen saatlerinde, Bodrum-Turgutreis Karayolu Beylikkırlar Mevkiinde bulunan ve eski koçtaş adıyla bilinen kavşakta, iddiaya göre sol şeritten sağa dönş yapmak isteyen ticari taksi kazaya neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Turgutreis istikametine doğru trafiğin aktığı esnada sol şeritte bulunan 48 T 6815 plakalı taksi sürücüsü sağ taraftaki tali yola dönmek için manevra yaptığı sırada önce bir 33 AUP 49 plakalı hafif ticari araca daha sonra 48 LE 008 plakalı minibüse çarptı.

Kaza anını anlatan 33 AUP 49 plakalı araç sürücüsü Rıfat Yeşilöz, çarpışmanın etkisiyle oğlununda içinde olduğu aracının neredeyse takla atacağını ifade ederek şunları söyledi:
“Yeşil ışık yanarken sol cebe yanaşarak duran taksi, biz normal yolumuzda giderken birden sağ tarafa kırdı. Benim arabama çarptı ondan sonra benim arakadan gelen araca göbekten girdi. Ben neredeyse takla atıyordum. Yanımda çocuğumda vardı korkudan bağırmaya ağlamaya başladı” dedi.

Taksi sürücüsünün kazaya karışan diğer araçları suçladığı ve kısa süreli tartışmanın yaşandığı olaya Trafik Polisleri el koydu. Maddi hasarın meydana geldiği araçlar ekiplerin incelemelerinin ardından kaza yerinden kaldırıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu