GündemMagazinManşet

ADELE’NİN BABASI BİR TÜRK’MÜ?

Adele-BodrumBodrum’da yaşayan 52 yaşındaki Mehmet Asar ünlü sanatçı Adele’nin kendi kızı olduğunu iddia etti.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele’nin öz kızı olabileceğini söyleyen 52 yaşındaki Mehmet Asar, 1987 yılının Temmuz ayında Bodrum’da tatile gelen bir İngiliz kadına aşık olduğunu ve birliktelik yaşadığını ileri sürerek bu kadının Adele’nin annesi olduğunu iddia etti.

Araştırmaları sonucunda birlikte olduğu kadının ertesi yıl mayıs ayında bir kız çocuğu dünyaya getirdiği ve bu kızın dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele olduğunu açıkladı.

Asar, 1987 yılında Gümbet mahallesinde taksicilik yaptığı dönemde ABD’de yaşayan İngiliz şarkıcı Adele’in annesi Penny Adkins’in tatile geldiğini ve daha sonra birbirlerine aşık olduklarını iddia etti. 30 yıl önce tanıştığı bayanı bir daha görmeyen Asar o yıldan sonra hiç evlenmedi. 2016 yılında Grammy ödüllerine aday olan ünlü sanatçı Adele’yi gördükten sonra destek verdiğini de açıklayan Asar, daha sonra Adele’nin geçmişini araştırmaya başladı. Araştırmaları sırasından Adele’nin annesinin bir fotoğrafını gören Asar bir anda 30 yıl önce aşık olduğu kadını hatırladı. Evde geçmiş yıllardan kalan bir fotoğrafı baktıktan sonra Adele’nin doğum tarihini karşılaştırınca ünlü sanatçının kendi kızı olduğuna kanaat getirdi. Adele’nin birkaç yerde Türk asıllı olduğunu açıklaması ise Asar’ı heyecanlandırdı. Bunun üzerine ünlü sanatçıya defalarca mesaj atarak ben senin babanım dediği ama karşılığında bir cevap alamadığını söyledi.

Gazetecilere açıklamada bulunan emekli Mehmet Asar şunları söyledi:

“Özgeçmişini bir incelemek istedim internetten. Özgeçmişini wikiped bölümünü sayfasına geçtiğim zaman. Adele’nin annesinin ismini falan okudum. Sonra Güney’e tatile gittiğini, bekar bir .. Güney’e tatile gitti orada birliktelikten bir çocuk getirdi bu kız Adele… olduğu için. Adele’nin doğum tarihine baktım 1988 5 Mayıs. Ben 5 Mayıs’tan geriye gittim 1987 Temmuz Ağustos’a denk geliyor. Adele’nin fotoğrafına baktım.. Dedim ya olabilir ama yine evde bir albümde fotoğrafımız duruyordu birlikte çekilmiş, annesinin bana hediye ettiği ikinci gelişinde. Onu aldım geldim internette tekrar baktığımda artık bazı şeylerin kaçınılmaz olacağını hissettim.

Elindeki ikinci ve üçüncü parmağın normal uzatıldığında bitişik durması genetik olarak bitişik durması bendeki çağrışımları yoğunlaştırdı ve ümit ediyorum ki yanılmamı olurum. İnşallah güzel günler olacağına, güzel yıllar olacağına, 2017 Grammy ödüllerinde de Adele’ye buradan Bodrum’dan dünyalar kadar selamlarımı başarılarının sürmesini diliyorum ve başarılı olmasını talep ediyorum.”

Adele’nin sadece mutlu ve başarılı olmasını isteyen Asar sözlerini şöyle tamamladı:

“Adele’nin mutlu olmasını istiyorum. Bakıyorum fotoğraflarında şarkı söylerken filan bazen ağlıyor. O ezikliğini yenmesini istiyorum, üzülmemesini, mutlu olsun hep ileriye hep mutluluğa doğru yürüsün.”

 

 

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu