AsayişGündemManşet

GÜVENLİK GÜÇLERİ GEÇİT VERMİYOR

Bodrum-Göçmen KaçakçılığıBodrum’da güvenlik güçlerinin artan yoğun denetimleri ilçede göçmen kaçakçılığı olaylarını neredeyse durma noktasına getirdi.

Bodrum’daki tedbirler sayesinde yasa dışı geçirşler için ağırlıklı olarak Kuzey Ege bölgesine kayan organizatörlerden bazıları az sayıda sığınmacıları bölgeden geçirmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz gün sabaha karşı saat 04.40 sıralarında, Akyarlar mahallesi, Bağla mevkiinde Jandarma ekiplerince icra edilen yol kontrol ve araması esnasında, jandarma devriyesini fark ederek olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheli bir araç, yapılan takip neticesinde yakalandı. Araçta yapılan kontrolde 4 Suriye uyruklu göçmen ile göçmenlere organizatörlük yapan 1 şüpheli şahıs yakalandı.

Adli makamların talimatı doğrultusunda, derinleştirilen soruşturma kapsamında, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 1 şüpheli şahıs daha yakalandı. Gözaltına alınan her iki şüpheli işlemlerin tamamlanmasını müteakip adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu