AsayişGündemManşet

BODRUM’DA 1.HUZUR TOPLANTISI YAPILDI

Bodrum İlçe Emniyet MüdürlüğüBodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen 1. Huzur toplantısı yapıldı.

Mahalle muhtarları, oda başkanları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların katılımı ile Bodrum ticaret Odası Konferasn salonunda 2016 yılı 1. Huzur toplantısı İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş başkanlığında önceki gerçekleştirildi.

Polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, vatandaşın istek ve şikâyetlerinin tespiti ve sorunların çözümüne yönelik vatandaşın katılımlarının sağlanması amacıyla yapılan toplantıda;
Emniyet müdürlüğü tarafından 2015 yılı trafik, asayiş ve turizm konularında kısa bir sunum yapılmasının arkasından 2015 yılı içerisinde düzensiz göçmen konusunda turizm açısından yaşanan sıkıntılar ve 2016 yılında yapılacak eylem planı, MOBESE Kent Güvenlik Sisteminin ilçeye katkısı ve kamera olmayan bölgelerde 2016 yılında yapılması planlanan çalışmalar ile  155 ihbar hattının aktif kullanılarak genel güvenlik konularında alan hâkimiyetinin sağlanması amacıyla vatandaşlardan beklenen destekler dile getirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu