GündemManşetTurizm

BAŞKAN KOCADON TAV VE THY İLE GÖRÜŞTÜ

Mehmet Kocadon TAV THY (2)Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, İstanbul ziyareti sırasında, Bodrum’un yurt içi ve yurt dışında tanıtım faaliyetlerini geliştirmek ve Bodrum’a gelecek turist sayısını artırmak için Tepe Akfen Vie (TAV) ve Türk Hava Yolları (THY) yetkilileri ile görüşmeler yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ilk olarak Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon ve beraberindekiler ile birlikte TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sani Şener ile makamında bir araya geldi.  Bodrum’un yurt içi ve yurt dışında en iyi şekilde tanıtımının yapılması için TAV Havalimanları İşletmeleri ile işbirliği içinde tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi ve ortak projeler üretilmesi, ziyarette konuşulan konular arasındaydı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, TAV ziyaretinin ardından ise beraberindeki heyet ile THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette yurt dışından Bodrum’a direkt uçuşların sağlanması, Bodrum’un THY’nin bulunduğu tüm mecralarda tanıtımının yapılması konuları görüşüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu