GündemManşetSiyaset

SARUHAN MUĞLA’DAN DOSTLU VE BİRLİK MESAJI VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart yerel seçimleri öncesi aday tanıtım toplantısı, Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İYİ Parti İl Başkanı İncilay Gezgin, CHP Muğla Milletvekilleri, belediye başkan adayları, CHP ilçe başkanları ve partililerin katıldığı Aday tanıtım toplantısının ardından basına bir açıklama yapan CHP Bodrum Belediye Başkanı Mustafa Saruhan şunları söyledi;

“Muğla ile bugüne kadar varmış gibi gösterilen her sorunun üstesinden gelmek için burada buluştuk. Hepimiz bir olup, güçlerimizi birleştirip bu seçimlerden il ve ilçe bazında önce partimizi kazandıracağız, daha sonra ilçelerimizde birlikte yaşadığımız, aynı havayı soluduğumuz arkadaşlarımıza, dostlarımıza, kardeşlerimize hak ettikleri ferah ve refah bir beldeyi sunacağız. En önemli hedefimiz bu.Bodrum’da daha önce gerek büyük şehir belediyemizden gerek ilçe belediyemizden yaşandığı belirtilen her sorun, ben ve ekibimin, ince eleyip sık dokuyarak belirlediğimiz listemizde, çözümleri ile birlikte yer alıyor. Bunları artık halkımızla biran önce, projelerimiz ile birlikte paylaşacağız.Ama her zaman söylediğim gibi, her sorunu akıl, bilgi ve bilim süzgecinden geçirerek, çalışarak, daha çok çalışarak çözeceğiz. Bizde bu azim, bu inanç ve bu kararlılık vardır. Biz, ilk günkü kararlılığımızla, arzumuzla, şevkimizle bu süreçte yolumuza devam ediyoruz. Bodrum’da 200 yıla dayanan bir ailenin ferdi olarak, Bodrum’a ve dili, dini, ırkı her ne olursa olsun Bodrum’da yaşayan herkese hizmet etmek için yürüyoruz.Sürecimiz kısa, adımlarımız hızlı, ama emin adımlarla yürüyoruz. Dinamik, deneyimli, bize gönül vermiş yol arkadaşlarımızla, partililerimiz, örgütümüz, büyükşehir ve ilçe örgütlerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla birlikte Bodrum’un her bir yanına ulaşarak, hizmet götürmeye talibiz. Bodrum’un tüm sorumluluğunu üstlenmeye, “İyi ki Bodrum’da doğmuşum, İyi ki Bodrum’a gelmişim, iyi ki Bodrum’da yaşıyorum.” Dedirtmeye, hizmetin her alanda, herkese yapılması gereken kutsal bir görev olduğu bilinciyle, bu kararlılıkla yola devam ediyoruz. Mazeret üretmeyen, çözüm odaklı, kolektif, katılımcı, uyumlu, şeffaf ve hesap veren,öz kaynaklarını verimli ve etkin kullanan, Bodrum’un marka değerinin bilincinde, halkına, esnafına, sanatçısına, zanaatkarına değer katan, öncü projeler üreten, bir yönetim bir anlayışla tüm halkımı, tüm Bodrumluları kucaklayıp eşit hizmet edeceğim.Sizlerin karşınıza ilk çıktığımda verdiğim bu sözlerin hala arkasındayım. Biz istikrarlıyız. Kararlıyız. Arzuluyuz. Eksiklerin, yanlışların, Gece gündüz demeden çalışmaya, sizlerin derdini dert etmeye, sevincinize, kederinize ortak olmaya, aynı yolda ferah ve refah bir Bodrum’da yürümeye, nefes almaya talibiz. Dediğimiz gibi. Martın Sonu Bahar. Ama bu bahar, başka bahar.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu