GündemManşet

DENİZCİLER DERNEĞİNDE SEÇİM VAR

Bodrum-Denizciler Derneği3.dönem için yine başkan adayı olan Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Kent TV ekranlarında yayınlanan Kentin Gündemine konuk oldu.

20 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan Bodrum Denizciler Derneği Genel Kurulunda dört aday başkanlık için yarışacak. Demiröz, daha yapılacak işlerimiz var diyerek yeniden aday olduğunu ifade ederken, Demiröz dışında Erol Erdoğan, Kemal Güneri ve Tansel Çankaya’da Bodrum Denizciler Derneği Başkanlığı için adaylıklarını açıkladılar.

20 Şubat Cumartesi günü Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde saat 10:00’da başlayacak olan genel kurulda dört liste yarışacak. 2 bin 106 üyesi bulunan Bodrum Denizciler Derneği 1970 yılında kurulmuş ve Bodrum için önemli bir sivil toplum örgütü olarak değerlendiriliyor.

Kentin Gündeminde Fatih Bozoğlu’nun sorularını yanıtlayan Mustafa Demiröz iki dönemdir başkanlık görevini yürütüyorsunuz neden üçüncü kez adaysınız şeklindeki soruyu şu şekilde yanıtladı; “Bu koltuğa yapışma meselesi değil, esasında bu bir memleket meselesi, denizcinin meselesi, kamunun ve Bodrum’un meselesi. Biz her zaman aynı şeyleri tekrarlayageldik. Bodrum demek deniz demek, Bodrum demek denizci demek. İşte bütün bunlardan dolayı, 1970 yılında kurulmuş bu güzide sivil toplum örgütünde görev yapmaktan ve üyelerimizin de bu görevi bize tevdi etmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduk. İki dönemdir de bu görevi yapmaya çalıştık, elimizden geldiği kadar.”

Bodrum Denizciler Derneğinin kurumsal bir yapıya kavuşturulmasının çok önemli olduğunu dile getiren Demiröz, döneminde 7 olan yönetim kurulu üyeliklerinin 11’e çıkarıldığını söyledi. Demiröz yapılacak bu seçimde denizciliğin her branşı için yetkin ve başarılı olan arkadaşlarımızı yönetim kurulu üyesi olarak aday göstereceklerini de sözlerine ekledi.

Bodrum Denizciler Derneği Başkanlığı için aday olan Mustafa Demiröz, Erol Erdoğan, Kemal Güneri ve Tansel Çankaya’da 19 Şubat Cuma günü saat 20:30’da Ayhan Ongun tarafından hazırlanan ve sunulan Açık Görüş’e konuk olacaklar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu