AsayişGündemManşet

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KIZ YARALANDI

Bodrum-trafik kazasıBodrum’da meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı genç kız yaralandı.

Turgutreis istikametinde seyretmekte olan 48 TU 448 plakalı otomobil sürücüsü Ramazan Ünal, Konacık Mahallesi Aveneum önünde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı.
Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 10 metre savrulan  genç kız vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kaza nedeniyle şoka giren ve bilincinin açık olduğu gözlenen kazazedeye ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı.  Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralının ilk muayenesini olay yerinde yaptıktan sonra sedyeyle ambulansa taşıdı. Bodrum Devlet Hastanesi’ne sevkedilen ve henüz kimliği öğrenilemeyen genç kızın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza mahalline gelen polis ekipleri ilk olarak sürücünün bilgisine başvurduktan sonra kazanın meydana geldiği bölgede inceleme yaptı.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Ramazan Ünal, normal hızda yolunda seyrederken yayanın birden önüne çıktığını savundu. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön kaporta kısmında çökme olduğu ve plakanın da düştüğü gözlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu