GündemMagazinManşet

ÜNLÜ ROCKÇI KÜÇÜKBÜK’E AZA OLDU

bodrum-muhtarlık seçimiGündoğan Mahallesin’den ayrılan Küçükbük Mahallesinde yapılan muhtarlık seçimleri için Ali Akbulut’un listesinden aza adayı olan ünlü rock müzik sanatçısı Özlem Tekin aza seçildi.

3 adayın muhtarlık için yarıştığı Küçükbük Mahallesine katkı sağlayabilmek amacıyla muhtar azası olan Özlem Tekin ve beraberindeki azalar resmi olmayan sonuçlara göre, en yakın rakiplerine 250 oy fark attılar.

Rahastızlığı nedeniyle oy kullanmaya gelemeyen Özlem Tekin’in mahallenin yeni muhtarı Ali Akbulut ve diğer azalar ile birlikte mazbatalarını alacağı öğrenildi.

Küçükbük Mahallesinde, özellikle hayvanlar için planladıkları projeleri yürütecek olan sanatçı Özlem Tekin 799 seçmenli bölgede yaşayanlar için hizmet edecek.

Gündoğan Mahallesindeki Muharrem Eskiyapan Ortaokulunda kurulan 3 sadıkta toplan 470 kişinin oy kullandığın açıklayan Muhtar Ali Akbulut, Özlem Tekin ve diğer ekip arkadaşları ile birlikte projelerini hayata geriçereceklerini ifade etti. Babasının da uzun süre muhtar olarak Küçükbük’e hizmet ettiğini belirten Akbulut gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Özlem hanım ve diğer bir aza adayımız rahatsızlığından dolayı katılamadı. Azalarımızla birlikte ne söylediysek seçimden önce, seçimden sonrasında da arkasında olacağız” dedi.

Diğer mahallelerde alınan ilk sonuçlara göre yeni muhtarlar şöyle:

Turgutreis’in bölünmesiyle oluşan Bahçelievler’de Ali Karabağlı, Karabağ’da Ali Saygı, Akçaalan’da Cumhur Bayırlı, Gümüşlük Mahallesinin bölünmesiyle oluşturulan Koyunbaba’da Yılmaz Çincik, Gündoğan Mahallesinin bölünmesiyle oluşturulan, Farilya’da Akın Yılankaya, Küçükbük’de Ali Akbulut, Yalıkavak Mahallesinin bölünmesiyle oluşan Dirmil’de Olcay Topçu, Geriş’te Hayrullah Kayacan, Konacık Mahallesinin bölünmesiyle oluşan Çırkan’da Coşkun Ünlü, Mumcular Mahallesinin bölünmesiyle oluşturulan Karaova’da Mehmet Karan, Gölbaşı’nda da Celal Feslikan seçildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu