AsayişGündemManşet

YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU

Bodrum-ev yangınıBodrum’da elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında bir kişi yaralanırken ev kullanılmaz hale geldi.

Akşam saatlerinde, Çarşı Mahallesi Taşlık Sokak’ta bir binanın üçüncü katında yangın çıktı. Evdeki çamaşır makinesinin çalıştırılmasının ardından çıkan yangın sonucunda ev alevlere teslim oldu.

Bir anda yangının büyümesi ile evde bulunan Yonca Aydın dışarı çıkarak çevreden yardım istedi. Çevrede bulunan esnaf ve komşular yangına müdahale etmek için seferber oldu.  Eve giren vatandaşlar yangın tüpleri ile alevlere müdahale etti. Yangını söndürmek seferber olan insanlar alevlerin büyümesi ile dışarı kaçtı. İçeri girenlerden bir kişi ise yangına müdahale etmek isterken dumandan zehirledi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler alevlere müdahale ederek kısa sürede yangını söndürdü. Dumandan zehirlenen kişiye ise 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Dumandan etkilenen vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrasında alevleri söndüren ekipler evde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu