GündemManşet

AKBAY YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

IMG_8645Muğla Belediye İş sendikası 11’inci olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda 136 delege oy kullandı. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Ender Akbay yeniden başkan seçildi. Akbay “ Belediye iş sendikası olarak tüm üyelerimizin haklarını bugüne kadar nasıl savunduysak bundan sonra da aynı şekilde savunmaya devam edeceğiz” dedi.

Muğla Belediye İş sendikası 11’inci olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurula Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Maden İş Sendikası Başkanı Osman İlhan, Tes İş Sendikası Başkanı Fatih Erçelik, CHP Menteşe İlçe Başkanı Erkan Aydın, Menteşe Kent Konseyi Başkanı Bilgi Taşkıran ve çok sayıda davetli katıldı.

Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul “Ülkemiz çok sıkıntılı günlerden geçiyor. Çocuklarımız sınır dışında operasyonda. Umarım burunları dahi kanamadan ülkemize geri dönerler.  Buralara gelmemizin sebebi siyasi çıkarlardır. Bunun bedelini çocuklarımız ödüyor. Ülkemizde 4 milyon Suriyeli var. Bunlardan yaklaşık 500 bini askere gidecek yaşta. Bunlar kendi ülkelerini savunmaya gitmiyorlar. Türkiye’de tatil yapıyorlar. Suriyeliler rahat rahat dolaşırken bizim çocuklarımız şehit oluyor. Hepsi nur içinde yatsın. Bir ülkede huzur yoksa barış yoksa bunun halk çeker, işçi sınıfı çeker. Sendikaların partisi olmaz. Biz Tür İş’e bağlı belediye sendikasıyız. Üç sendika var. Bu üç sendika tek çatı altında toplansın. Ben genel başkanlığı bırakmaya hazırım. Ama gelmezler birleşmezler.  Çünkü işçi sınıfının birleşmesini istemezler” dedi.

Konuşmaların ardından Genel kurulda 136 delege oy kullandı. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Ender Akbay yeniden başkan seçildi. Akbay “ Belediye iş sendikası olarak tüm üyelerimizin haklarını bugüne kadar nasıl savunduysak bundan sonra da aynı şekilde savunmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu