GündemHayatManşet

AK PARTİ TÜRKMEN KARDEŞLERİNİ UNUTMADI

Bodrum Ak Parti İlçe TeşkilatıBodrum Ak Parti İlçe Teşkilatı, Suriye Türkmen Dağı’ndaki Bayır-Bucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyasına katıldı. Borum esnafının da destek verdiği kampanyada kolilerce temel ihtiyaç malzemesi ve gıda malzemeleri toplandı.

Ak Parti Ankara İl Başkanlığınca tüm Türkiye’de başlatılan yardım kampanyasına Bodrum İlçe Teşkilatı ve Bodrum esnafı destek verdi. Mahalle teşkilatları, parti üyeleri ve vatandaşlar tarafından tedarik edilen dayanıklı gıda maddeleri, kuru gıda, konserve, tıbbi malzeme, giysi, battaniye ve çocuk bezi gibi malzemeler Ak Parti İlçe Başkanlığı’na ulaştırıldı.
Parti üyelerinin yardımıyla paketlenerek koli  haline getirilen malzemeler Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığınca Muğla İl Başkanlığına gönderildi.

Toplanan yardımlarla ilgili olarak açıklama yapan Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp şu ifadelere yer verdi:
“İl başkanlığımızım başlattığı bir kampanya. Bodrum İlçe başkanlığı olarak bizde dahil olduk. Ben bütün mahalle teşkilatlarıma teşekkür ediyorum ve oldukça iyi bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Gıda ağırlıklı toparlamaya çalıştık. Kampanyamıza çok yoğun bir katılım oldu. Gerçekten yardıma ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum ve bu yardımın onların eline ulaştığında nefes aldırıp rahatlatacak durumda olmalarını temenni ediyorum. Buradan herkese özellikle Bayır Bucak Türkmenlerine Saygı ve Selamlarımızı gönderiyorum”dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu