AsayişGündemManşet

İNSAN TACİRLERİNE TUTUKLAMA

Bodrum-jandarma-göçmen kaçakçılığıBodrum’da göçmenlerin yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Kos Adasına geçişlerine aracılık ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 1’i Pakistan uyruklu toplam 4 kişi tutuklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Turgutreis ve Akyarlar Mahallelerinde yürütülen çalışmalarda içinde 20 kaçağın bulunduğu iki tekneyle ilgili gözaltına alınan V.G, G.D, T.D. ve Pakistan uyruklu E.Z, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Önceki gün Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları manhkemece “göçmen kaçakçılığı yapmak” suçundan tutuklandı.

Geçtiğimiz gün gece saatlerinde, Akyarlar ve Turgutreis mahallelerinden eş zamanlı çıkış yapmak için hazırlanan iki fiber tekne içerisinde Suriye ve Pakistan uyruklu 20 kaçak ile organizatör oldukları tespit edilen biri Pakistan uyruklu 4 kişiyi yakalamıştı. Yakalanan yabancı uyruklular işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi ekiplerine teslim edilmiş, 4 zanlı ise jandarma tarafından gözaltına alınmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu