GündemManşetSpor

BODRUMSPOR DERİNCE DEPLASMANINDA

bodrumspor_derince_deplasmanında (6)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ikinci devrenin ilk maçını  Kocaeli deplasmanında oynayacak.
Devre arası hazırlık dönemini Bodrum Şehir Stadı başta olmak üzere Yalıkavak ve Yalı Mahallesinde bulunan tesislerinde tamamlayan B.B. Bodrumspor, 10 Ocak Pazar günü Kocaeli deplasmanında Derince Spor ile karşılaşacak.
Derince Spor maçı öncesi Cumartesi sabahı Bodrum İlçe Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren B.B. Bodrumspor, antrenman sonrası İstanbul’a uçacak. Sabah 8:00’da başlayan antrenmanı izleyen B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, ikinci devrenin ilk maçı öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Bugün İzmit’e Derince’ye yolculuğumuz başlıyor. Bugün sabah saat sekiz ve takımımız sahada çalışıyor, çok iyi bir dönem geçirdiler. Ben onlar ile gurur duyuyorum. Çünkü bakıyorsunuz ne yağmur dinliyorlar, ne çamur dinliyorlar, hava güzel, kötü fark etmiyor bizim takımımız için, sabah 8’de geldik yine burada çalışıyorlar. Takımımızda çok güzel bir birlik beraberlik var, aynı zamanda da rekabet var. Bunun sonunda güzel şeylerin geleceğinden ben eminim. Aslında bizlerden beklenti bu sene düşmeyin yeterdi ama biz düşmeyin yeter lafını kendimize yediremiyoruz. İlk yarıya baktığımızda, rakiplerimizin gücünü ölçtüğümüzde, biz konsantre olduğumuzda burada seyircimizin önünde olsun deplasmanda olsun iyi futbol oynadık ve takım olarak, ekip olarak, taraftarlarımızla, belediye başkanımızla kendimize inanıyoruz, gücümüze inanıyoruz. İnşallah ikinci yarıda playoff mücadelesinin içinde Bodrumspor’da olacak. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız çünkü, buradaki futbolcu gurubunun inancı ve gücü bu işi yapacak güçte. İnşallah biz düşmeyin yeter diyenlere çıkarsakta süper diyeceğiz inşallah”.
Teknik direktör Cem Cambaz’da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek şunları söyledi;
“Baktığımız zaman şu anda ilk 5 hedefinin 2 puan altındayız. İkinci devre biz teknik ekip olarak oyuncularımıza güveniyoruz ve daha çok puanlar kazanacağımıza inanıyoruz. Biliyorsunuz her zaman aynı şeyi konuşuyoruz 3. Lig gerçekten zorlu bir lig. Her takım her takıma karşı değişik, günlük ve anlık performanslara göre değişik sonuçlar alabiliyor. Bizde bu çerçevede ara hazırlığımızı iyi geçirdik. İki oyuncu ile takımımıza takviye yaptık. Tuncay diye bir arkadaşımızı aldık Tokatspor’dan, bir de en son Çaykur Rize’den Bayram’ı aldık. Onlarda aramıza katıldılar. Biz oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz”
Pazar günü İzmit İsmet Paşa Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak karşılaşmayı ise Aykor Karaca yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu