GündemManşet

BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM

Bodrum-bayirbucak turkmenleriBodrum Belediyesi tarafından sınırda yaşayan Bayırbucak Türkmenlerine erzak ve eşya yardımı yapıldı.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 23 koli erzak, battaniye, 20 koli bay-bayan-bebek giysileri ve  zeytin, Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan’a teslim edildi. Yardım malzemeleri, Muğla Yörük Obaları Derneği tarafından gün içinde sahiplerine ulaştırılmak amacıyla yola çıkarıldı.

Yardımların teslimine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri ve Bodrum Belediyesi Kültürü ve Sosyal İşler Müdürlüğü Koordinatörü Mükerrem Uyar da katıldı.
Sivil toplum kuruluşları vasıtasıyla bu tür yardımları ulaştırmaya çalıştıklarını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,   “Bize ulaşan talepleri imkanlarımız dahilinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Ancak birbirimizi dinleyerek, birbirimizi anlayarak birlik ve beraberliği sağlayabiliriz. Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan’a, bize bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Bodrum Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi tüm insanlara elimizden geldiğince yardım elini uzatmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu