GündemManşetSpor

MAÇ BİTTİ KAVGA BAŞLADI

konacıksporBodrum’da oynanan 1.Amatör Küme müsabakasında bitiş düdüğü ile saha bir anda karıştı. Maç sonrası sahaya giren taraftarlar ve oyuncular arasında kavga çıktı, 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı.

1.Amatör Küme A Grubunda bulunan Konacıkspor ile Menteşete Yerküpespor takımları arasındaki müsabakanın bitiş düdüğü ile bir anda saha karıştı.

Ligin 5. Haftasında Menteşete Yerküpespor’u Bodrum Şehir Stadında konuk eden Konacıkspor arasındaki maç son dakikalara kadar çekişme içinde geçti.

Karşılaşmanın son anları 0-0 sürerken misafir takımın attığı golle bir anda saha içinde ve Konacıkspor taraftarlarının bulunduğu tribünlerde gerginlik başladı. Hakemin son düdüğü ile taraftarlar sahaya indi.

Konacıkspor taraftarlarının ve oyuncularının konuk ekibe saldırmasıyla başlayan kavga bir anda büyüdü. Polis ekiplerinin müdahale etmeye çalıştığı kavgada Menteşete Yerküpesporlu bir futbolcu başına aldığı darbelerle yaralandı. Kavga sırasında konuk takım taraftarlarından bir kişide yaralandı.

Güçlükle yatıştırılan olay sonrasında yaralanan futbolcu sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Taraftarların stattan çıkarılmasının ardından gerginlik soyunma odasında da devam etti.

Menteşete Yerküpespor’un 1-0 kazandığı maç sonrası yaşanan futbola yakışmayan olaylar sonrası soruşturma başlatıldı.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu