GündemManşetSpor

BODRUMSPOR TOP BAŞI YAPTI

BodrumsporSpor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

19 takımın mücadele ettiği grupta İlk yarı oynadığı 18 karşılaşmada 7 galibiyet, 6 berberlik ve 5 mağlubiyet alan B.B. Bodrumspor grubu 27 puan ile 8. sırada tamamlarken, ilk yarının sonlarına doğru yaptığı çıkış ile de taraftarlarına umut verdi. Yaklaşık bir haftalık devre arası tatilinin ardından ikinci yarı hazırlıklarına başlayan B.B. Bodrumspor’da teknik direktörü Cem Cambaz, ikinci devre hazırlıklarına başladıklarını belirterek şunları söyledi;
“ Öncelikle Bodrum profesyonel ligi sevdi. Alışma evresinden sonra lige ısındık ve ağırlığımızı koymaya başladık. Genel anlamda takımımız ilk yarı boyunca her maçta mücadele ruhunu ortaya koyup seyir zevki veren, arzu ve isteği ön planda olduğu oyunlar sergiledi. Biz oyuncularımıza ilk günde güvendik, son günde de güveneceğiz. Baktığımızda ilk devreyi 27 puanla ilk 5 hedefimizin 2 puan gerisinde bitirdik. 2. Devre hazırlıklarımız bu gün itibariyle başladı. Çalışmalarımız kendi tesislerimizde yoğun bir şekilde devam edecek”.

Devre arası dolayısıyla transfer konusuna da değinen Cambaz, “ Biz takımımızdan memnunuz ancak gerekli görülen mevkilere bir veya iki oyuncu almayı düşünüyoruz” derken, Bodrumspor taraftarlarına da teşekkür eden Cambaz, “İlk devre boyunca iç saha, deplasman demeden bizlere desteklerini esirgemeyen Bodrumspor sevdalılarına ve Asi Tayfa grubuna teşekkür ediyoruz” dedi.

B.B. Bodrumspor 10 Ocak Pazar günü Kocaeli deplasmanında karşılaşacağı Derince Spor maçına kadar hazırlıklarını Yalı Çiftlik Tesisleri, Bodrum İlçe Stadı ve Bodrum’da bulunan diğer tesislerde sürdürecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu