ÇevreGündemManşet

KÜDÜR ELDEN GEÇTİ

Yalıkavak Mahallesi Küdür Mevkiinde el birliği ile çevre temizliği gerçekleştirildi.

Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi destekleri, Decathlon sponsorluğunda Küdür Yarımadası’nda ve koylarında çevre temizliği yapıldı. Muğla 911 Arama ve Kurtarma Derneği, Deniz Temiz Derneği TURMEPA, TEMA, Karia Rotary Kulübü, Kent Konseyi, Bodrum Yarımadası Kültür ve Çevresinin Koruma Derneği, Gümüşlük Çocuk Müzeleri Derneği ve Yarımada’daki farklı okulların destek verdiği etkinliğe Yalıkavak Eski Belediye Başkanı Mustafa Saruhan’ın da aralarında olduğu yaklaşık 100 kişi katıldı.

Sabah saatlerinde Ortakent-Yahşi Mahallesi’ndeki Decathlon mağazası önünden servise binen gönüllü çevreciler, temizliğin yapılacağı Küdür Yarımadası’na ulaştı. Burada yapılan kısa bilgilendirmenin ardından yürüyüş ve çevre temizliğine başlandı. Etkinlikte çocuklar için de bir oyun alanı oluşturuldu.

Yaklaşık 5 saat süren etkinlik boyunca 10 torba çöp birikti. Toplanan çöpleri Bodrum Belediyesi ekipleri topladı. Etkinlikte akustik gitarla müzik dinletisi de yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu