EğitimGündemHayatManşet

“Okutan Bodrum” için Buluşma

 

Kurulduğu gün bu yana eğitimde fırsat eşitliği için çalışmalarını sürdüren Türk Eğitim Vakfı (TEV), Bodrum Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilebilmesi ‘Okutan Bodrum Projesi’ ile Bodrum’da ikamet eden ve maddi mevcut eğitimine devam etmekte olan mevcut üniversitelere burs desteği sağlıyor.

TEV Muğla Şubesi’nin tanıtımında gerçekleştirilecek

“Okutan Bodrum” projesinin lansman daveti ise

6 Haziran Perşembe günü Bodrum Marina Yat Kulübü’nde gerçekleştirilecek. Bodrum’un değerlerinden biri olan Bodrum Kent Orkestrasının ve tenor Deniz Kurt ve sanatçı Didem Kasal’ın şarkılarıyla sahne etkinliğinin gelirleri Okutan Bodrum projesi kapsamında bağışa dönüştürülecek.

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için 57 yıldır aralıksız devam eden Türk Eğitim Vakfı (TEV), eğitim alma imkanına sınırlı ölçüde erişim olan Bodrumlu gençlerin önünü açmak amacıyla Bodrum Belediyesi ile özel bir projeye imza attı. Bodrum bölgesi içinde ikamet eden ve maddi zenginlik eğitimine devam etmekte olan üniversite faaliyetlerine burs desteğinin sağlanacağı Okutan Bodrum Projesi’ne yönelik protokol ve Eylül ayında imza atılmıştı. Projenin lansmanı ise TEV Muğla Şubesi ve Bodrum Belediyesi’nin desteğinde 6 Haziran Perşembe günü Bodrum Marina Yat Kulüp’te, Yonca Şahinbaş ve Koray Şahinbaş sunuculuğunda düzenlenen etkinlikte; Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Bodrum Kent Orkestrası Konseri Sahne Alacak

Projenin tanıtımının etkinliği, Bodrum’un gözde değerlerinden Bodrum Kent Orkestrası’nın müzik şöleni ile taçlandırılacak. Bodrum Kent Orkestrası, zengin repertuvarı ve yetenekli müzisyenleri ile performansıyle muhteşem bir gece yaşatacak. Konsere ayrıca değerli sanatçılarımız Deniz KURT ve Didem KASAL performanslarıyla renk katacak.

Etkinliğin etkinliklerine Bodrum Belediyesi Kültür AŞ., Deniz Müzesi ve son gün 6 Haziran günü 10.00-18.00 arası açılacak olan Milta Bodrum Marina meydanında satış masasından ulaşabilirsiniz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu